Lediga jobb som Kökschef i Södertälje

Se lediga jobb som Kökschef i Södertälje. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Södertälje som finns hos arbetsgivaren.

Kökschef till Restaurang 270 i Södertälje

Ansök    Aug 26    Compass Group AB    Kökschef
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse Vem är du? Vi söker en driven och passionerad kökschef som vill vara med och skapa något nytt från grunden. Du är en nyfiken och inspirerande ledare som bygger ett starkt team där serviceanda, matglädje och lagarbete står i fokus. Med din struktur och ditt engagemang leder du arbetet i köket – både operativt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som kökschef ansvarar du fö... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Vem är du?

Vi söker en driven och passionerad kökschef som vill vara med och skapa något nytt från grunden. Du är en nyfiken och inspirerande ledare som bygger ett starkt team där serviceanda, matglädje och lagarbete står i fokus. Med din struktur och ditt engagemang leder du arbetet i köket – både operativt, ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att köket följer lagar, rutiner samt Compass Groups policys och värderingar. Du har även ett viktigt ansvar att uppfylla de krav och KPI:er som vår kund ställer, utöver Compass egna riktlinjer.

I rollen ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av rätter, uppföljning av nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du får också en central roll i att utveckla hållbara menyer och rätter som speglar trender, säsong och gästernas önskemål.

Vi söker dig som har god planeringsförmåga, gillar högt tempo, tar egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.

Om Restaurang 270
Restaurang 270 är en av tretton restauranger som vi driver hos vår kund Scania, varav elva finns i Södertälje. Enheten har varit stängd sedan juni och genomgår just nu en totalrenovering med nytt kök och matsal – den stora premiären planeras till vecka 43.

Vi serverar frukost och lunch måndag till fredag till cirka 250 gäster per dag. Våra gäster är främst Scanias medarbetare, både tjänstemän och verkstadsanställda. Lunchen serveras som buffé under varumärket Marketplace med två husmansalternativ samt ett vegetariskt. I vår nya Bistro lägger vi vackert upp rätterna på tallrik direkt framför gästen – här står matglädje och upplevelse i centrum.

En unik möjlighet
Det här är ett tillfälle som sällan dyker upp – att få vara med och starta upp en helt ny restaurang från grunden. Du blir en del av ett stort nätverk där vi stöttar varandra. På området finns sju erfarna kökschefer samt ett centralt Culinary team med gedigen kompetens under ledning av Krister Dahl, redo att ge stöd och inspiration.

Rollen som kökschef
Som kökschef är du tjänsteman med sex veckors semester. Du får en nyckelroll i att bygga upp verksamheten tillsammans med ditt team och sätta prägel på både köket och gästens matupplevelse.

Du har personalansvar för ett team på fyra medarbetare och ansvarar för helheten i köket. Arbetstid är huvudsakligen vardagar dagtid.

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Sushi Kock Sökes!

Ansök    Jun 13    Yusuf Varli Grill AB    Kökschef
Hey! We at Dalparkens gatukök & sushi are looking for sushi chefs. We are looking for you who have experience and handle stress and high tempo well. Cleanliness and order in everything that concerns your work environment is important to us. place: Södertälje salary: well paid according to experience Hiring for an sushi Restaurant in Sweden. Full time and part time Positions available: Sushi Chef 3 years experience, Visa mer
Hey!
We at Dalparkens gatukök & sushi are looking for sushi chefs.
We are looking for you who have experience and handle stress and high tempo well. Cleanliness and order in everything that concerns your work environment is important to us.
place: Södertälje
salary: well paid according to experience
Hiring for an sushi Restaurant in Sweden. Full time and part time Positions available:
Sushi Chef
3 years experience, Visa mindre

Köksmästare till Engsholms Slott

Ansök    Jul 23    Engsholms Slott AB    Kökschef
Köksmästare med passion för Sörmländsk Gastronomi Vi söker en inspirerande och kommunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta souschefstjä... Visa mer
Köksmästare med passion för Sörmländsk Gastronomi
Vi söker en inspirerande och kommunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta souschefstjänsten.
Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu har vi även öppnat upp för det privata segmentet allt mer. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt.
Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer till fest/event/bröllop. Vi har även öppnat ett litet sommarcafé.
På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong. Vi vill arbeta både med vilt och allt vad sörmland har att erbjuda.
Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.
Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, inköpsrutiner, livsmedelshygien, schemaläggning, bemanning, planering, köksekonomi och inventering. Självklart ser vi även att du arbetar rent praktiskt i köket och är en del av både drift och planering. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 17 personer totalt på företaget. Men vi behöver växa till ett större team. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kunskap från restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.
Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt. Önskar du ta med dig din "högra hand" i köket fungerar även detta, då vi i nuläget växer.
Du arbetar ansvarfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet.
Tjänsten tillsätts snarast.
Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restaurangkoncern tillsammas med Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger i Stockholm och Teaterbaren i Stockholms Kulturhus.
Genom att mejla din ansökan till oss godkänner du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.
Välkommen att skicka din ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med KÖKSCHEF Visa mindre

Kökschef till Restaurang Sjökringlan i Södertälje

Ansök    Jul 4    Compass Group AB    Kökschef
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som kökschef ansvarar du för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas p... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, svinnhantering och inköp. Du fördelar och strukturerar den dagliga driften och säkerställer en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kommer även utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov och önskemål.

Du kommer ansvara för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner, se till att lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar efterlevs på arbetsplatsen.

Om restaurang Sjökringlan

Sjökringlan är en av 13 restauranger hos vår kund Scania, varav 11 finns i Södertälje och ligger vackert med utsikt över Saltskogssfjärden vid Scanias huvudkontor. Vi serverar dagligen frukost och lunch till 700 personer, producerar samt koordinerar cateringleveranser ut på området men även till våra närliggande caféer och butiker. Mälardalens Tekniska Gymnasium finns i byggnaden bredvid och eleverna äter sin frukost och lunch i våra lokaler. Vi finns även på plats vid Scanias större personalarrangemang så som Scaniamilen, SportCamp och Tunanäsdagen.

Vi står inför en förändringsresa under sommaren där delar av restaurangens två matsalarna byggs om för att implementera ett helt nytt koncept. Syd-sidan får nya möbler och serverar fortsatt tre lunchrätter på buffé under konceptet Marketsplace. Nord-sidan byggs om helt till Food & Co, ett matkoncept där lunchen serveras på tallrik framför gästen.

Arbetstiden är förlagd helgfria vardagar, men enstaka kvälls- och helgpass förekommer när vi har den typen av uppdrag och då räknar vi med att du är på plats vid genomförandet.

Vem är du?

Ett brinnande intresse för mat och dryck är din ledstjärna och med din kompetens guidar du tryggt övriga medarbetare för att nå en högklassig och engagerad serviceupplevelse till alla gäster som besöker oss.

Samarbetet med Unit Manager spelar en central del i vardagen och för att lyckas behöver vi ha återkommande möten kring vårt utbud, processer och utvecklingsområden. Vi har höga ambitioner kring kund- och medarbetarupplevelsen. För att lyckas med detta behövs en samarbetsvillig person som är driven, strukturerad, flexibel och som älskar service.

Vi ser gärna att du har vana från att hantera stora event men framförallt att ha flera projekt igång samtidigt.

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Vi vägleds av våra fem värderingar så för att lyckas hos oss är det viktigt att du kan stå bakom dessa

• Framgång genom lagarbete
• Öppenhet, förtroende och integritet
• Passion för kvalitet
• Vi kan
• Ansvar

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Segerman, Unit Manager 08 - 553 703 99 Visa mindre

Sushi chefs

Ansök    Feb 8    Yusuf Varli Grill AB    Kökschef
Hello! I am looking for one or two sushi chefs with 5 years of experience. the job is in Södertälje, Visa mer
Hello!
I am looking for one or two sushi chefs with 5 years of experience.
the job is in Södertälje, Visa mindre

Kökschef till Restaurang Sjökringlan i Södertälje

Ansök    Jul 10    Compass Group AB    Kökschef
Kökschef till Restaurang Sjökringlan Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, ... Visa mer
Kökschef till Restaurang Sjökringlan

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om restaurang Sjökringlan
Sjökringlan är belägen hos vår kund Scania i Södertälje och ligger vackert med utsikt över Saltskogssfjärden.

Vi serverar dagligen frukost och lunch samt delibuffé till 600 personer. Stor del av vår cateringverksamhet produceras och utgår från Sjökringlan.

Arbetstiden är mån-fre, dagtid. Men enstaka kvälls- och helgpass förekommer när vi har den typen av uppdrag.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem, meriterande om du arbetat i Mashie tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har goda kunskaper i engelska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Köksmästare till Engsholms Slott

Ansök    Jun 18    Engsholms Slott AB    Kökschef
Köksmästare med passion för Sörmländsk Gastronomi Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta souschefstjän... Visa mer
Köksmästare med passion för Sörmländsk Gastronomi
Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta souschefstjänsten.
Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu har vi även öppnat upp för det privata segmentet allt mer. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt.
Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer till fest/event/bröllop. Vi har även öppnat ett litet sommarcafé.
På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong. Vi vill arbeta både med vilt och allt vad sörmland har att erbjuda.
Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.
Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, inköpsrutiner, livsmedelshygien, schemaläggning, bemanning, planering, köksekonomi och inventering. Självklart ser vi även att du arbetar rent praktiskt i köket och är en del av både drift och planering. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 17 personer totalt på företaget. Men vi behöver växa till ett större team. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kunskap från restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.
Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt. Önskar du ta med dig din "högra hand" i köket fungerar även detta, då vi i nuläget växer.
Du arbetar ansvarfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet.
Tjänsten tillsätts snarast.
Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restaurangkoncern tillsammas med Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger i Stockholm och Teaterbaren i Stockholms Kulturhus.
Genom att mejla din ansökan till oss godkänner du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.
Välkommen att skicka din ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med KÖKSCHEF Visa mindre

Köksmästare till Engsholms Slott

Ansök    Maj 13    Engsholms Slott AB    Kökschef
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta sousche... Visa mer
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet
Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta souschefstjänsten.
Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu kommer vi även öppna upp för det privata segmentet allt mer. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt.
Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer till fest/event/bröllop. Vi har även öppnat ett litet sommarcafé.
På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong. Vi vill arbeta både med vilt och allt vad sörmland har att erbjuda.
Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.
Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, inköpsrutiner, livsmedelshygien, schemaläggning, bemanning, planering, köksekonomi och inventering. Självklart ser vi även att du arbetar rent praktiskt i köket och är en del av både drift och planering. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 15 personer totalt på företaget. Men vi behöver växa till ett större team. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kunskap från restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.
Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet.
Tjänsten tillsätts snarast.
Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restaurangkoncern tillsammas med Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger i Stockholm och Teaterbaren i Stockholms Kulturhus.
Genom att mejla din ansökan till oss godkänner du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.
Välkommen att skicka din ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med KÖKSCHEF Visa mindre

Kökschef

Ansök    Apr 15    Eatabit Stockholm AB    Kökschef
Hej Vi är ett nystartat cateringverksamhet som tänker leverera Sallader, Smörgåsmackor och tårtor och färdiga måltider till Dagligvaruhandeln och företaget. Nu behöver vi en ledare till vår kök Du måste kunna prata Persiska, Turkiska och Arabiska . Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Du ska hjälpa oss med allt jobb som ingår i vår verksamhet.... Visa mer
Hej
Vi är ett nystartat cateringverksamhet som tänker leverera Sallader, Smörgåsmackor och tårtor och färdiga måltider till Dagligvaruhandeln och företaget.
Nu behöver vi en ledare till vår kök
Du måste kunna prata Persiska, Turkiska och Arabiska .
Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår.


Du ska hjälpa oss med allt jobb som ingår i vår verksamhet. Visa mindre

Köksmästare till Engsholms Slott

Ansök    Apr 25    Engsholms Slott AB    Kökschef
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta sousche... Visa mer
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet
Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, hållbarhet, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Nu har du dessutom möjligheten att skapa ditt "dream-team" då vi även behöver tillsätta souschefstjänsten.
Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu kommer vi även öppna upp för det privata segmentet allt mer. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt.
Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer till fest/event/bröllop. Vi har även öppnat ett litet sommarcafé.
På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong. Vi vill arbeta både med vilt och allt vad sörmland har att erbjuda.
Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.
Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, inköpsrutiner, livsmedelshygien, schemaläggning, bemanning, planering, köksekonomi och inventering. Självklart ser vi även att du arbetar rent praktiskt i köket och är en del av både drift och planering. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 15 personer totalt på företaget. Men vi behöver växa till ett större team. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kunskap från restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.
Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet.
Tjänsten tillsätts snarast.
Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restaurangkoncern tillsammas med Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger i Stockholm och Teaterbaren i Stockholms Kulturhus.
Genom att mejla din ansökan till oss godkänner du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.
Välkommen att skicka din ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med KÖKSCHEF Visa mindre

Quality Hotel Park, Köksansvarig

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel Park Södertälje, söker köksansvarig som vill testa sina vingar ... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel Park Södertälje, söker köksansvarig som vill testa sina vingar

Välkommen ombord på flight QH2022 mot framtiden. Vi söker en kreativ köksansvarig som kommer laga mat till alla våra hotell- och konferensgäster som om de befinner sig i business class. Fasten your seatbelt, it’s time for take off.

Vem är du?
- Du har minst 4 års erfarenhet av kockyrket i hetluften
- Du har tidigare erfarenhet av ledarskap
- Du får arbetsdagen att flyga, även när det är stressigt
- Du siktar högt och tycker om att tänka nytt
- Du är en bra pilot gentemot ditt crew i köket
- Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

I tjänsten ingår:

- Prognos-, kostnads- och resultatansvar
- Personalansvar, effektiv schemaläggning
- Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
- Daglig mise en place, a la carte, luncher, m.m.
- Användande av Timeplan ( schema och tidssystem)
- Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
- Ansvar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterade i vad som händer i huset
- Att inventering görs vid månadsskifte
- Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygien- och städrutiner
- Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
- Inköp inom ramen för godkänd budget
- Ansvara över svinn och råvaroprocent

Ready for take off? Sök innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel Park Södertälje ligger mitt i centrum nära tågstationen och hamnen. Detta charmiga hotell har stadsparken som närmaste granne och passar lika bra för affärsresenären som för semesterfiraren!

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj. Visa mindre

Köksmästare till Engsholms Slott

Ansök    Jul 2    Engsholms Slott AB    Kökschef
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbet... Visa mer
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet
Vi söker en inspirerande och komunikativ köksmästare som brinner för gastronomi, matlagning, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper.

Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu kommer vi även öppna upp för det privata segmentet allt mer. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt.
Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer till fest/event/bröllop. I år har vi även öppnat ett litet sommarcafé.
På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong. Vi vill arbeta både med vilt och allt vad sörmland har att erbjuda.
Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.
Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, inköpsrutiner, livsmedelshygien, schemaläggning, bemanning, planering, köksekonomi och inventering. Självklart ser vi även att du arbetar rent praktiskt i köket och är en del av både drift och planering. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 12 personer totalt på företaget. Men kommer behöva arbeta med fler timanställda. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kunskap från restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.
Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet.
Tjänsten tillsätts under hösten från augusti och framåt.
Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restaurangkoncern tillsammans med Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger i Stockholm och Teaterbaren i Stockholms Kulturhus.
Genom att mejla din ansökan till oss godkänner du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.
Välkommen att skicka din ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med KÖKSCHEF Visa mindre

Operativ Kökschef i Sommar

Ansök    Maj 16    Engsholms Slott AB    Kökschef
Engsholms Slott söker en Sommarkökschef! För första gången slår nu Engsholms Slott upp portarna i sommar! Då vi i dagsläget är en liten organisation behöver vi förstärkning i vårt kök. Slottet, hotellet och Restaurangen kommer hålla öppet onsdag - söndag för 3- rätters meny och hotellfrukost. Vårt café har öppet alla dagar. Även vissa bröllop kommer genomföras. Du är en härlig person och älskar gastronomi, att själv "stå i grytorna" men också ordning, reda... Visa mer
Engsholms Slott söker en Sommarkökschef!
För första gången slår nu Engsholms Slott upp portarna i sommar! Då vi i dagsläget är en liten organisation behöver vi förstärkning i vårt kök. Slottet, hotellet och Restaurangen kommer hålla öppet onsdag - söndag för 3- rätters meny och hotellfrukost. Vårt café har öppet alla dagar. Även vissa bröllop kommer genomföras.
Du är en härlig person och älskar gastronomi, att själv "stå i grytorna" men också ordning, reda och organisation. Självklart har du arbetat som souschef alt kökschef och vet vad jobbet innebär. Du har lätt att komunicera med övriga medarbetare och tillför en glädje i köket.
Engsholms slott ligger vackert på Mörkös norra udde vid Östersjöns strand. Du måste därför ha egen bil för att kunna ta dig hit.
Om våra konferensgäster kommer tillbaka i höst kan tjänsten förlängas om det är önskvärt.
Välkommen till en av Sveriges vackraste arbetsplatser! Visa mindre

Köksmästare till Engsholms Slott

Ansök    Jun 6    Engsholms Slott AB    Kökschef
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet Vi söker en inspirerande och kreativ köksmästare som brinner för gastronomi, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten ... Visa mer
Köksmästare passionerad Mat och Dryck Hemma på Slottet
Vi söker en inspirerande och kreativ köksmästare som brinner för gastronomi, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper.

Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu kommer vi även öppna upp för det privata segmentet allt mer. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt.
Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer till fest/event/bröllop.
På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong, likväl som husmanskost.
Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor.
Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, inköpsrutiner, livsmedelshygien, schemaläggning, bemanning, planering, köksekonomi och inventering. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 10 personer totalt på företaget. Men kommer behöva arbeta med fler timanställda. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kunskap från restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida.
Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi.
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet.
Tjänsten tillsätts under hösten från augusti och framåt.
Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restaurangkoncern tillsammans med Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger i Stockholm och Teaterbaren i Stockholms Kulturhus.
Genom att mejla din ansökan till oss godkänner du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.

Välkommen att skicka din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Köksansvarig till Östertälje

Ansök    Jul 29    Skolfood i Göteborg AB    Kökschef
Vi söker en köksansvarig som med sin positiva och konstruktiva karaktär kan skapa och bygga vidare på relationer mellan personal såväl som kunder. Du arbetar som köksansvarig/produktionsledare. Du har ansvar för både kockar och diskare i ett arbetslag som består av ca 6 personer.Vi söker en köksansvarig som med sin positiva och konstruktiva karaktär kan skapa och bygga vidare på relationer mellan personal såväl som gäster. Rollen som köksansvarigI din roll... Visa mer
Vi söker en köksansvarig som med sin positiva och konstruktiva karaktär kan skapa och bygga vidare på relationer mellan personal såväl som kunder. Du arbetar som köksansvarig/produktionsledare. Du har ansvar för både kockar och diskare i ett arbetslag som består av ca 6 personer.Vi söker en köksansvarig som med sin positiva och konstruktiva karaktär kan skapa och bygga vidare på relationer mellan personal såväl som gäster. Rollen som köksansvarigI din roll ansvarar du för den operativa driften av köket som innefattar bland annat följande uppgifter.• Säkerställa kvalitet på produkten samt arbetssäkerhet• Effektiv användning av resurser; korttidsbemanning och schemaläggning• Svara på avvikelser från kund samt föra statistik och följa upp• Delta i månatligt matrådVad vi önskar av digVi söker någon som brinner för att arbeta tillsammans och som vill leda sina medarbetare till gemensamma mål. Du har därför minst 2 år av erfarenhet i ledande befattning för ett arbetslag på ca 5 personer. Ditt tidigare arbete i kök/restaurangbranschen har gett dig vana att aktivt arbeta med livsmedelssäkerhet, hygien samt restaurangekonomi.Du är som person trygg i din egen kompetens och har en passion för att arbeta med ledarskap. Du är därför en stjärna på prioritering och delegering. Vi söker dig med en stark social förmåga som låter dig hålla en positiv och utåtriktad inställning till såväl medarbetare som gäster. Du arbetar alltid proaktivt för att möjliggöra förbättringar och förändring i rätt riktning.• Driven och engagerad ledare med erfarenhet av att leda personal• Erfarenhet/intresse för matlagning/restaurangbranschen• Meriterande med erfarenhet av logistik och produktion• Gärna erfarenhet av storkök men detta är inte ett krav.Köket ”Östertälje” är ett produktionskök som ligger i Södertälje. Där tillagar vi ca 1200 portioner per dag och levererar dessa till 3 olika skolor.Meriterande:• Arbetat som ledare i produktions- eller industrikökUtbildningskrav:• Utbildning inom restaurangbranschenVillkorStart:omgåendeYrkestitel: KöksansvarigArbetstider: Måndag - Fredag 7:00 - 15:30.Löneform: Avtalsenlig månadslönVaraktighet: Tillsvidare i terminsanställningTjänsten är en på heltidstjänst och du rapporterar till Verksamhetschefen.Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi har de kandidater vi behöver.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kökschef

Ansök    Aug 1    Compass Group    Kökschef
På Internationella Engelska Skolan i Södertälje serverar vi näringsrik och hållbar skollunch till skolans elever, lärare och personal. Vi eftersträvar en lugn och skön matmiljö och serverar dagligen lunch för cirka 510 personer. Vi är ett glatt team på 4 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag dagtid. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kolleg... Visa mer
På Internationella Engelska Skolan i Södertälje serverar vi näringsrik och hållbar skollunch till skolans elever, lärare och personal. Vi eftersträvar en lugn och skön matmiljö och serverar dagligen lunch för cirka 510 personer. Vi är ett glatt team på 4 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag dagtid.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.




Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

VEM ÄR DU?
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.



Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre

Kökschef

Ansök    Maj 29    Compass Group    Kökschef
På Scaniaområdet i Södertälje driver vi Restaurang Sjökringlan. Till oss kommer dagligen cirka 1000 lunchgäster. Vi är ett glatt team på 16 kollegor och vi har öppet måndag till fredag på dag- och kvällstid. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor. Compass Group ... Visa mer
På Scaniaområdet i Södertälje driver vi Restaurang Sjökringlan. Till oss kommer dagligen cirka 1000 lunchgäster. Vi är ett glatt team på 16 kollegor och vi har öppet måndag till fredag på dag- och kvällstid.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.




Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

VEM ÄR DU?
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.



Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre

Kökschef på Compass Group

Ansök    Maj 8    Compass Group    Kökschef
Compass Group rekryterar: Kökschef På Scaniaområdet i Södertälje driver vi Restaurang Sjökringlan. Till oss kommer dagligen cirka 1000 lunchgäster. Vi är ett glatt team på 16 kollegor och vi har öppet måndag till fredag på dag- och kvällstid. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med... Visa mer
Compass Group rekryterar: Kökschef


På Scaniaområdet i Södertälje driver vi Restaurang Sjökringlan. Till oss kommer dagligen cirka 1000 lunchgäster. Vi är ett glatt team på 16 kollegor och vi har öppet måndag till fredag på dag- och kvällstid.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.




Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

VEM ÄR DU?
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.



Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre